МІЖНАРОДНИЙ ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд МІЖНАРОДНИЙ ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС за Ключові слова "international hotel chain"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Конкурентоспроможність міжнародної готельної мережі(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бочкалова, К.У статті досліджено сутність та ключові фактори конкурентоспроможності міжнародних готельних мереж в умовах глобалізації. Проаналізовано вплив різноманітних аспектів діяльності готельних мереж на їх конкурентну позицію на світовому ринку. Розглянуто роль інновацій, якості послуг, маркетингових стратегій та управління людськими ресурсами у формуванні конкурентних переваг. Особлива увага приділена впливу сучасних викликів, таких як пандемія COVID-19 та військові конфлікти, на конкурентоспроможність готельних мереж. Запропоновано класифікацію факторів конкурентоспроможності та визначено перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності міжнародних готельних мереж.Документ Програми споживчоорієнтованого розвитку міжнародної готельної мережі(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Варцаба, Т.Стаття розглядає сучасні підходи та стратегії, які використовуються готельними мережами для залучення та задоволення споживачів. Автор проаналізував різноманітні програми споживчоорієнтованого розвитку, такі як інтеграція в соціальні мережі, розвиток мобільних додатків, впровадження програм лояльності тощо. Стаття також висвітлює переваги та недоліки використання таких програм у готельній індустрії та надає рекомендації щодо оптимального використання цих стратегій для підвищення конкурен-тоспроможності та забезпечення високого рівня задоволення споживачів. Висновки статті можуть бути корисними для менеджменту готельних мереж, маркетингових фахівців та дослідників у галузі готельного бізнесу.