181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Вощинська Анастасія Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія печива із безглютенових видів борошна та організація їх виробництва у кафе -кондитерській на 60 місць(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Вощинська Анастасія АндріївнаРобота присвячена розкриттю технологічних особливостей основної сировини, що використовується для виробництва печива, технології печива із безглютенових видів борошна, інновації їх виробництва. Розкриті питання харчової цінності основної сировини, проведений аналіз її технологічних властивостей, проаналізовано існуючий асортимент печива, визначені напрями його вдосконалення. Проведений аналіз базової технології печива, розроблені вироби із безглютенових видів борошна. Проведено аналіз технологічного процесу із визначенням критичних точок, розроблено технологічні картки на вироби. Розроблено концепцію та денну виробничу програму кафе-кондитерської «Sweetopia» на 60 місць, виробничий процес закладу та безпосередньо кондитерського цеху. Розроблено план-схему кондитерського цеху, схему комунікаційного забезпечення устаткування. Кваліфікаційний проект викладений на 63 сторінках, містить 13 рисунків, 16 таблиць, 8 додатків. This work is dedicated to revealing the technological features of the main raw materials used for biscuit production, the technology of biscuits made from gluten-free types of flour, and innovations in their production. The issues of the nutritional value of the main raw materials are disclosed, an analysis of their technological properties is conducted, the existing assortment of biscuits is analyzed, and directions for their improvement are identified. An analysis of the basic biscuit technology is carried out, and products made from gluten-free types of flour are developed. An analysis of the technological process is conducted with the identification of critical points, and technological cards for the products are developed. A concept and daily production program for the "Sweetopia" café-confectionery with 60 seats are developed, along with the production process of the establishment and specifically the confectionery workshop. A plan-scheme of the confectionery workshop and a scheme of the equipment's communication support are developed. The qualification project is laid out on 63 pages, contains 13 drawings, 16 tables, 8 appendices.