241 Готельно - Ресторанна Справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 Готельно - Ресторанна Справа за Автор "Романчук Людмила Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ПРОЄКТ БУТИК-ГОТЕЛЮ У МІСТІ КИЄВІ(DTEU, 2024-12) Пасічний Дмитро Вадимович; Романчук Людмила ДмитрівнаПасічний Д.В. Проєкт бутик-готелю у місті Києві. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню бутик-готелю «Green Paradise» на 20 номерів у у Дніпровському районі міста Києва. У роботі надано характеристику обраної території та обґрунтовано її переваги як локації для реалізації проєкту. Досліджено регіональний ринок послуг готельного господарства, проаналізовано конкурентне середовище, оцінено перспективи діяльності та попит на послуги готелю. Розроблено концепцію готелю, визначено інфраструктуру проєктованого закладу та площі приміщень різного функціонального призначення. Складено організаційно-правовий, фінансовий та виробничий плани. Проведено оцінку капіталовкладень, визначено показники рентабельності та період окупності проєкту. Ключові слова: бутик-готель, інвестиційний проєкт, концепція, ефективність, капіталовкладення, рентабельність, окупність, конкурентне середовище. Pasichny D.V. Boutique hotel project in the city of Kyiv. – Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business”, educational program “Hotel and restaurant development.” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is dedicated to the design of the boutique hotel "Green Paradise" for 20 rooms in the Dniprovskyi district of Kyiv. The work provides a description of the selected territory and substantiates its advantages as a location for the project. The regional market for hotel services has been studied, the competitive environment has been analyzed, the prospects for activity and demand for hotel services have been assessed. The hotel concept has been developed, the infrastructure of the designed facility and the area of premises for various functional purposes have been determined. Organizational, legal, financial and production plans have been drawn up. An assessment of capital investments has been carried out, profitability indicators and the project payback period have been determined. Keywords: hotel, investment project, concept, efficiency, investment, profitability, payback, competitive environment.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «БУКОВЕЛЬ» ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Богаченко Денис Олексійович; Романчук Людмила ДмитрівнаБогаченко Д.О. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Буковель» Івано-Франківської області. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню готелю «Диво Карпат» з екологічним спрямуванням на 50 номерів у туристичній дестинації «Буковель» Івано-Франківської області. У роботі надано характеристику обраної території та обґрунтовано її переваги як локації для реалізації проєкту. Досліджено регіональний ринок послуг готельного господарства, проаналізовано конкурентне середовище, оцінено перспективи діяльності та попит на послуги готелю. Розроблено концепцію готелю, визначено інфраструктуру проєктованого закладу та площі приміщень різного функціонального призначення. Складено організаційно-правовий, фінансовий та виробничий плани. Проведено оцінку капіталовкладень, визначено показники рентабельності та період окупності проєкту. Ключові слова: готель, інвестиційний проєкт, концепція, ефективність, капіталовкладення, рентабельність, окупність, конкурентне середовище. Bogachenko D.O. Hotel project in the tourist destination "Bukovel" of Ivano-Frankivsk region. – Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business”, educational program “Hotel and restaurant development.” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is devoted to the design of the hotel "Dyvo Karpat" with an ecological orientation for 50 rooms in the tourist destination "Bukovel" of the Ivano-Frankivsk region. The work provides a description of the selected territory and substantiates its advantages as a location for the implementation of the project. The regional market for hotel services has been studied, the competitive environment has been analyzed, the prospects for activity and demand for hotel services have been assessed. The hotel concept has been developed, the infrastructure of the designed facility and the area of premises for various functional purposes have been determined. Organizational, legal, financial and production plans have been drawn up. An assessment of capital investments has been carried out, profitability indicators and the payback period of the project have been determined. Keywords: hotel, investment project, concept, efficiency, capital investment, profitability, payback, competitive environment.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «БУКОВЕЛЬ» ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Ковальов Едуард Олександрович; Романчук Людмила ДмитрівнаКовальов Е.С. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Буковель» Івано-Франківської області. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню готелю на 20 номерів у туристичній дестинації «Буковель» Івано-Франківської області. У роботі надано характеристику обраної території та обґрунтовано її переваги як локації для реалізації проєкту. Досліджено регіональний ринок послуг готельного господарства, проаналізовано конкурентне середовище, оцінено перспективи діяльності та попит на послуги готелю. Розроблено концепцію готелю, визначено інфраструктуру проєктованого закладу та площі приміщень різного функціонального призначення. Складено організаційно-правовий, фінансовий та виробничий плани. Проведено оцінку капіталовкладень, визначено показники рентабельності та період окупності проєкту. Ключові слова: готель, проєкт, концепція, ефективність, капіталовкладення, рентабельність, окупність, конкурентне середовище. Kovalev E.S. Hotel project in the tourist destination "Bukovel" of Ivano-Frankivsk region. – Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business”, educational program “Hotel and restaurant development.” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is devoted to the design of a hotel with 20 rooms in the tourist destination "Bukovel" of Ivano-Frankivsk region. The work provides a description of the selected territory and substantiates its advantages as a location for the implementation of the project. The regional market for hotel services has been studied, the competitive environment has been analyzed, the prospects for activity and demand for hotel services have been assessed. The hotel concept has been developed, the infrastructure of the designed facility and the area of premises for various functional purposes have been determined. Organizational, legal, financial and production plans have been drawn up. An assessment of capital investments has been carried out, profitability indicators and the payback period of the project have been determined. Keywords: hotel, project, concept, efficiency, capital investments, profitability, payback, competitive environment.