073 Менеджмент
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 073 Менеджмент за Автор "Антонець Надія Борисівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО / РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Антонець Надія БорисівнаПерсонал є важливою умовою конкурентоспроможності любого підприємства, саме він визначає його успіх і є основним чинниом появи нових напрямків розвитку. Управління персоналом визначає ефективність використання трудових ресурсів, що в свою чергу впливає на використання матеріальних та інтелектуальних ресурсів і забезпечує прибуток підприємству, в тому числі ресторанного бізнесу. В умовах воєнного часу, коли великі ризики ставлять під загрозу функціонування самих підприємств та персонал знаходиться в постійному стресі за своє життя та втрату роботи управління персоналом потребує нових підходів до його наповнення та структури. Все це визначає надвисоку актуальність дослідження обраної теми бакалаврської кваліфікаційної роботи.