Навчальна література
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Навчальна література за Автор "КРАВЧЕНКО Михайло, KRAVCHENKO Mykhailo"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ КОРОЛЕВА КРУП. ВСЕ ПРО ГРЕЧКУ QUEEN OF GRAIN. EVERYTHING ON BUCKWHEAT(Державний торговельно-економічний університет, 2024) МАЗАРАКІ Анатолій, MAZARAKI Anatolii; КРАВЧЕНКО Михайло, KRAVCHENKO Mykhailo; ДЕМІЧКОВСЬКА Мирослава, DEMICHKOVCKA MiroslavaУ книзі наведено понад 200 рецептів страв з гречаної крупи, що представлені у кухнях багатьох народів світу: від глибини століть до сучасних витворів кулінарного мистецтва, від простих у приготуванні до вишуканих. Розрахована на широке коло читачів. The book contains more than 200 recipes of buckwheat dishes, which are presented in the kitchens of many peoples of the world: from the depths of centuries to modern works of culinary art, from easy to prepare to exquisite. Designed for a wide range of readers.Документ ЧАЙ. ЧАЙНІ ЦЕРЕМОНІЇ TEA. TEA CEREMONIES(Державний торговельно-економічний університет, 2024) КРАВЧЕНКО Михайло, KRAVCHENKO Mykhailo; ГНІЦЕВИЧ Вікторія, GNITSEVYCH Victoriia; ЮДІНА Тетяна, YUDINA TеtianaУ навчальному посібнику наведено інформацію щодо історії виникнення, характеристики видів, сортів чаю; особливостей виробництва та технології окремих груп чаю та напоїв на його основі, чайних церемоній різних країн світу. Посібник призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів, рестораторів і шефкухарів, інших фахівців закладів ресторанного господарства, а також усіх, хто цікавиться кулінарією. The coursebook provides information on the history of origin, characteristics of types and varieties of tea; features of production and technology of individual groups of tea and drinks based on it, and tea ceremonies in different countries of the world. The coursebook is intended for students studying in the specialties "Food Technologies", "Hotel and Restaurant Business", "Hotel and Restaurant Business Management", teachers, restaurateurs and chefs, other specialists in restaurant establishments, as well as everyone who is interested in cooking.