Навчальна література І Educational literature
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Навчальна література І Educational literature за Автор "Гніцевич, Вікторія Альбертівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Київський національний торговельно-економічний університет, 2018) Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка ОлександрівнаНаведено класифікацію, характеристики асортименту особливості обробки сировини та рецептурних компонентів для холодних страв, технології окремих груп холодних страв; діагностику технологічних процесів їх виробництва; вимоги до якості, правил оформлення та подачі з урахуванням загальних рекомендацій та сучасних підходів смакової комбінаторики; терміни зберігання та реалізації з урахуванням світових тенденцій розвитку кулінарного мистецтва. Призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів профільних вищих навчальних закладів III–ІV рівня акредитації, практичних працівників закладів ресторанного господарства та усіх, хто цікавиться кулінарією.Документ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ (ТОМ 1). ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Кравченко, Михайло Федорович; Штангеєва, Надія ІванівнаУ підручнику розглянуті технологічні аспекти виробництва харчових продуктів рослинного походження, їх харчова та біологічна цінність, особливості підготування сировини, класифікація, асортимент і технологія виробництва окремих груп, вимоги до якості. До кожної теми наведені контрольні питання. Теоретичний матеріал відповідає програмі дисципліни «Харчові технології». Для студентів закладів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».