Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу за Автор "Зікій Наталія Леонідівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ПРОЄКТ СМАРТ-ГОТЕЛЮ У МІСТІ ОДЕСА(DTEU, 2024-12) Ситнік Галини Іванівни; Зікій Наталія ЛеонідівнаСитнік Г. І. Проєкт смарт-готелю у місті Одеса. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою программою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена проектуванню смарт-готелю у місті Одеса. У роботі визначено функціональні характеристики смарт-готелів, проведено аналіз ринку, розроблено дизайнерське рішення та економічне обґрунтування проєкту, досліджено теоретичні та прикладні аспекти створення сучасного закладу гостинності, орієнтованого на інноваційні технології та комфорт гостей. Термін окупності проекту визначено на рівні 9,72 років при рівні рентабельності 10,28%. Ключові слова: смарт-готель, інновації, автоматизація, енергоефективність, туристичний бізнес, готельний сервіс. Sytnik H. І. The project of a smart hotel in the city of Odesa. – Manuscript. Qualification work in specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant development». – State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is devoted to the design of a smart hotel in the city of Odesa. The work defines the functional characteristics of smart hotels, conducts a market analysis, develops a design solution and economic justification, and investigates the theoretical and applied aspects of creating a modern hospitality establishment focused on innovative technologies and guest comfort. The project payback period is determined at 9.72 years with a profitability level of 10.28%. Keywords: smart hotel, innovation, automation, energy efficiency, tourism business, hotel service.Документ ПРОЄКТ СПА-ГОТЕЛЮ У МІСТІ ОДЕСІ(DTEU, 2024-12) Стародубцева Сергія Миколайовича; Зікій Наталія ЛеонідівнаСтародубцев С. М. Проєкт СПА-готелю у місті Одеса. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою программою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню СПА-готелю в м. Одеса. У роботі визначено основних потенційних конкурентів; спроєктовано функціональні зони СПА-готелю; описано екстер'єр та інтер'єр закладу гостинності. Сформовано інвестиційні витрати на проєкування СПА-готелю «Хвиля»; здійснено прогноз основних фінансових показників на п'ять років; визначено період окупності інвестицій. Ключові слова: проект, готель, концепція, прибуток, заклад ресторанного господарства, дохід, капітал. Starodubtsev S. M. The project of a SPA hotel in the city of Odesa. - Manuscript. Qualification work in specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant development». – State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is devoted to the design of a SPA hotel in Odesa. The main potential competitors are defined in the work; functional areas of the SPA hotel were designed; the exterior and interior of the hospitality establishment are described. Investment costs for the design of the «Hwyliia» SPA hotel have been formed; a five-year forecast of the main financial indicators was made; the investment payback period is determined. Keywords: project, hotel, concept, profit, restaurant establishment, income, capital.Документ ПРОЄКТ ХОСТЕЛУ У МІСТІ УЖГОРОДІ(DTEU, 2024-12) Костюкевич Анастасії Миколаївни; Зікій Наталія ЛеонідівнаКостюкевич А. М. Проєкт хостелу у місті Ужгороді. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою программою «Готельний і ресторанний девелопмент». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота містить концептуальне рішення побудови хостелу в місті Ужгороді. В роботі досліджено туристичну привабливість Закарпатської області та м. Ужгород; визначено основних потенційних конкурентів проєктованого хостелу; охарактеризовано групи приміщень та додаткові послуги; описано екстер'єр та інтер'єр закладу гостинності; визначено плановий дохід від реалізації послуг проживання; обґрунтовано період окупності інвестицій. Ключові слова: проект, хостел, концепція, рентабельність, прибуток, туризм, інвестиції. Kostyukevich A. M. Hostel project in the city of Uzhhorod. – Manuscript. Qualification work in specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant development». – State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work contains a conceptual solution for the construction of a hostel in the city of Uzhgorod. The paper examines the tourist attractiveness of Zakarpattia Oblast and the city of Uzhgorod; the main potential competitors of the projected hostel are identified; groups of premises and additional services are characterized; the exterior and interior of the hospitality establishment are described; the planned income from the implementation of accommodation services is determined; the investment payback period is substantiated. Keywords: project, hostel, concept, profitability, profit, tourism, investments.Документ УПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ VIP-СПОЖИВАЧІВ СУБ'ЄКТА ГОСТИННОСТІ(DTEU, 2024-12) Палажченко Іллі Олександровича; Зікій Наталія ЛеонідівнаПалажченко І. О. Управління поведінкою VIP-споживачів суб'єкта гостинності. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньою программою «Лакшері менеджмент і маркетинг». – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню управління поведінкою VIP-споживачів у готелі «HYATT REGENCY KYIV». Визначено сутність поняття «управління поведінкою VIP-споживачів»; розглянуто основні методи взаємодії з VIP-клієнтами; розроблено та обґрунтовано напрями вдосконалення управлінських підходів щодо роботи з VIP-споживачами для підвищення конкурентоспроможності готелю «HYATT REGENCY KYIV». Ключові слова: поведінка, VIP-споживачі, готельний бізнес, лакшері-сегмент, маркетингова стратегія. Palazhchenko I. О. Management of the behavior of VIP consumers of the hospitality entity. - Manuscript. Qualification work in specialty 073 «Management», educational program «Luxury Management and Marketing». – State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is dedicated to the study of managing the behavior of VIP consumers in the hotel «HYATT REGENCY KYIV». The essence of the concept of «management of the behavior of VIP consumers» is determined; the main methods of interaction with VIP clients are considered; directions for improving managerial approaches to working with VIP consumers to increase the competitiveness of the «HYATT REGENCY KYIV» hotel were developed and substantiated. Keywords: behavior, VIP consumers, hotel business, luxury segment, marketing strategy.