Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу за Автор "Бойко Маргарита Григорівна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ SMM-ПРОГРАМИ СУБ’ЄКТА ГОСТИННОСТІ ДЛЯ СЕГМЕНТІВ VIP-СПОЖИВАЧІВ(DTEU, 2024-12) Шевчук Анна Олександрівна; Бойко Маргарита ГригорівнаШевчук А.О. SMM-програми програми суб’єкта гостинності для сегментів VIP-споживачів. .– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньої програми «Лакшері менеджмент і маркетинг» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ розроблення SMM-програми суб’єкта гостинності для сегментів VIP-споживачів, визначенню передумов формування SMM-програм для сегментів VIP-споживачів та розробці напрямів реалізації SMM-програм для сегментів VIP-споживачів готелю «Holiday Іnn Kyiv», м. Київ Ключові слова: VIP-споживачі, соціальні мережі, онлайн-маркетингові пропозиції, стратегії SMM-просування Shevchuk A.O. SMM-programs of the hospitality entity program for VIP-consumers segments. Manuscript. Qualification work in the specialty 073 “Management” of the educational program “Luxury Management and Marketing” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the development of an SMM program of a hospitality entity for VIP-consumer segments, determining the prerequisites for the formation of SMM programs for VIP-consumer segments and developing directions for the implementation of SMM programs for VIP-consumer segments of the Holiday Inn Kyiv hotel, Kyiv Keywords: VIP-consumers, social networks, online marketing offers, SMM-promotion strategiesДокумент Асєйкіна ресторанний девелопмент» Анастасія Сергіївна(DTEU, 2024-12) Асєйкіна Анастасія Сергіївна; Бойко Маргарита ГригорівнаАсєйкіна А. С. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Поділ» міста Києва.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельний і ресторанний девелопмент» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена формуванню концепції, організаційної та сервісної структур, розробці архітектурних та дизайнерських рішень, економічному обґрунтуванню бізнес-проекту готелю у туристичній дестинації «Поділ» міста Києва Ключові слова: готельний девелопмент, проєкт, концепція, дизайн, економічне обґрунтування Aseikina A. S. Hotel project in the tourist destination “Podil” in Kyiv - Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “Hotel and restaurant development” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the formation of the concept, organizational and service structures, development of architectural and design solutions, economic justification of the business project of the hotel in the tourist destination “Podil” in Kyiv. Keywords: hotel development, project, , concept, design, economic justificationДокумент КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ МІЖНАРОДНОЇ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ(DTEU, 2024-12) Бочкалова Катерина Євгенівна; Бойко Маргарита ГригорівнаБочкалова К. Є. Конкурентоспроможність міжнародної готельної мережі.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ конкурентоспроможності міжнародної готельної мережі, проведенню діагностики конкурентоспроможності міжнародної готельної мережі Marriott International та визначенню напрямів підвищення конкурентоспроможності Ключові слова: міжнародний готельний бізнес, глобальне конкурентне середовище, конкурентоспроможність, стратегія конкурентоспроможності міжнародної готельної мережі Bochkalova K. E. Competitiveness of the international hotel network. - Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the competitiveness of the international hotel chain, diagnostics of the competitiveness of the international hotel chain Marriott International and determination of directions for increasing competitiveness Keywords: international hotel business, global competitive environment, competitiveness, competitiveness strategy of international hotel chainДокумент МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ СУБ’ЄКТА СФЕРИ ГОСТИННОСТІ(DTEU, 2024-12) Голуб (Кашиної) Наталії Сергіївни; Бойко Маргарита ГригорівнаГолуб (Кашина) Н.С. Маркетингова стратегія суб’єкта сфери гостинності.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних засад формування маркетингової стратегії в готельному бізнесі, передумовам формування маркетингової готелю «Geneva» м. Тернопіль та розробці заходам по її реалізації. Ключові слова: готельний бізнес, маркетинг, маркетингова стратегія, конкурентне середовище Golub (Kashina) N.S. Marketing strategy of the hospitality enterprise. - Manuscript. Qualification work in the specialty 073 “Management” of the educational program “Management and business administration in the field of hospitality” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the formation of a marketing strategy in the hotel business, the prerequisites for the formation of a marketing hotel “Geneva” in Ternopil. Ternopil and the development of measures for its implementation. Keywords: hotel business, marketing, marketing strategy, competitive environmentДокумент ПРОГРАМИ СПОЖИВЧОЇ ЛОЯЛЬНОСТІ МІЖНАРОДНОЇ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ(DTEU, 2024-12) Масловець Марії Олексіївни; Бойко Маргарита ГригорівнаМасловець М. О. Програми споживчої лояльності міжнародної готельної мережі.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ управління програмами лояльності, визначенню практичних аспектів управління програмами споживчої лояльності та розробці напрямів удосконалення програмам споживчої лояльності міжнародної готельної мережі «HYATT». Ключові слова: міжнародна готельна мережа, управління програмами лояльності, споживча лояльність Maslovets M. O. Consumer loyalty programs of the international hotel chain. -Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of loyalty program management, determining the practical aspects of managing consumer loyalty programs and developing directions for improving consumer loyalty programs of the international hotel chain “HYATT”. Keywords: international hotel chain, loyalty program management, consumer loyaltyДокумент ПРОЄКТ КОНГРЕС-ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «ПЕЧЕРСЬК» МІСТА КИЄВА(DTEU, 2024-12) Вербіцької Катерини Миколаївни; Бойко Маргарита ГригорівнаВербіцька К. М. Проєкт конгрес-готелю у туристичній дестинації «Печерськ» міста Києва.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельний і ресторанний девелопмент» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена формуванню концепції, організаційної та сервісної структур, розробці архітектурних та дизайнерських рішень, економічному обґрунтуванню бізнес-проекту конгрес-готелю у туристичній дестинації «Печерськ» міста Києва Ключові слова: готельний девелопмент, проєкт, конгрес-готель, концепція, дизайн, економічне обґрунтування Verbitska K. M. Project of a congress hotel in the tourist destination “Pechersk” in Kyiv - Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “Hotel and restaurant development” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the formation of the concept, organizational and service structures, development of architectural and design solutions, economic justification of the business project of the congress hotel in the tourist destination “Pechersk” in Kyiv. Keywords: hotel development, project, congress hotel, concept, design, economic justificationДокумент СИСТЕМА ДИСТРИБУЦІЇ ПОСЛУГ МІЖНАРОДНОЇ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ(DTEU, 2024-12) Чала (Гундер) Тетяна Юріївна; Бойко Маргарита ГригорівнаЧала (Гундер) Т.Ю. – Система дистрибуції послуг міжнародної готельної мережі .– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ формуванню системи дистрибуції послуг міжнародної готельної мережі, діагностиці дистрибуції послуг та визначенню напрямів удосконалення системи дистрибуції послуг міжнародної готельної мережі «HILTON». Ключові слова: міжнародна готельна мережа, дистрибуція, канали дистрибуції, онлайн-канали дистрибуції, програми стратегічного партнерства Chala (Gunder) T. U - The system of distribution of services of the international hotel chain - Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the formation of the service distribution system of the international hotel chain, diagnostics of service distribution and determination of directions for improving the service distribution system of the international hotel chain “HILTON”. Keywords: international hotel chain, distribution, distribution channels, online distribution channels, strategic partnership programsДокумент Стратегія конкурентоспроможності готелю(DTEU, 2024-12) Новицького Едуарда Геннадійовича; Бойко Маргарита ГригорівнаНовицький Е.Г. Стратегія конкурентоспроможності готелю.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ формування стратегії конкурентоспроможності підприємств, визначенню передумов формування стратегії конкурентоспроможності готелю «Radisson Blu Hotel», м.Київ, розробці стратегічних заходів підвищення конкурентоспроможності готелю та забезпеченню якості процесів обслуговування споживачів у контексті підвищення конкурентоспроможності готелю Ключові слова: готельний бізнес, конкурентоспроможність, стратегія конкурентоспроможності, конкурентне середовище Novitsky E.G. Strategy of competitiveness of the hotel. – Manuscript. Qualification work in the specialty 073 “Management” of the educational program “Management and Business Administration in Hospitality” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the formation competitiveness strategy enterprises, determining the prerequisites for the formation of a competitiveness strategy for the Radisson Blu Hotel, Kyiv, developing strategic measures to increase the competitiveness of the hotel and ensuring the quality of customer service processes in the context of increasing the competitiveness of the hotel Keywords: hotel business, competitiveness, competitiveness strategy, competitive environment