Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу за Автор "Бовш Людмила Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Антикризовий менеджмент суб’єкта сфери гостинності(DTEU, 2024-12) Турка Павла Володимировича; Бовш Людмила АндріївнаТурко П.В. Антикризовий менеджмент суб’єкта сфери гостинності Ключові слова: антикризове управління, стратегія, сфера гостинності, ефективність, діагностика. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування антикризового менеджменту суб’єкта сфери гостинності на прикладі ресторану Casa Nori у місті Київ. У роботі висвітлено базові засади антикризового управління в сучасному середовищі гостинності, проаналізовано літературні джерела та сформовано понятійний апарат, пов'язаний із кризовими явищами в індустрії гостинності. Проведена діагностика системи антикризового управління ресторану Casa Nori, зокрема розглянуто передумови його формування та здійснено економічну оцінку ефективності реалізації запропонованих заходів. Здійснено аналіз чинників, що впливають на ефективність діяльності суб’єкта гостинності в умовах кризи, та розроблено рекомендації щодо вдосконалення управління. У роботі обґрунтовано заходи з розроблення антикризової стратегії та визначено їх вплив на конкурентоспроможність ресторану. Запропоновані напрями вдосконалення системи антикризового управління включають підвищення ефективності внутрішніх процесів, оптимізацію витрат та впровадження сучасних технологій. Результати дослідження мають практичне значення для управління суб’єктами сфери гостинності в умовах сучасних викликів, спрямованих на забезпечення стійкості бізнесу та збереження його позицій на ринку. Turko P.V. Crisis Management of a Hospitality Industry Entity Keywords: crisis management, strategy, hospitality industry, efficiency, diagnostics. The qualification work is devoted to the study of theoretical and practical aspects of the formation of crisis management in a hospitality entity, exemplified by the Casa Nori restaurant in Kyiv. The work highlights the basic principles of crisis management in the modern hospitality environment, analyzes literature sources, and forms the conceptual framework related to crisis phenomena in the hospitality industry. The diagnostics of the crisis management system of the Casa Nori restaurant was conducted, including an analysis of the prerequisites for its formation and an economic assessment of the effectiveness of the implemented measures. The factors influencing the efficiency of the hospitality entity under crisis conditions were analyzed, and recommendations for improving management were developed. The study substantiates measures for developing a crisis management strategy and determines their impact on the restaurant's competitiveness. The proposed directions for improving the crisis management system include enhancing internal processes efficiency, cost optimization, and introducing modern technologies. The research results have practical significance for managing hospitality entities under modern challenges, aimed at ensuring business resilience and maintaining market positions.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «ЛУМШОРИ» ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Пучкова Гліба Володимировича; Бовш Людмила АндріївнаПучков Г.В. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Лумшори», Закарпатскьої області. Кваліфікаційна робота присвячена організаційним та методологічним засадам проєктування мотелю в обраній локації. Представлена робота дозволяє дослідити формування грошових потоків та ефективність інвестицій в проект готелю, обґрунтувати доцільність їх здійснення. Ключові слова: проєкт, концепція готелю, глемпінг, ефективність інвестицій, дизайн номерів. Puchkov G.V. Hotel project in the tourist destination "Lumshory", Transcarpathian region. The qualification work is dedicated to the organizational and methodological principles of designing a motel in the chosen location. This study allows for the exploration of cash flow formation and the investment efficiency in the hotel project, justifying the feasibility of its implementation. Keywords: project, hotel concept, glamping, investment efficiency, room design.Документ ПРОЄКТ МОТЕЛЮ У МІСТІ КИЄВІ(DTEU, 2024-12) Юзьковій Яні Олегівні; Бовш Людмила АндріївнаЮзькова Я. О. Проєкт мотелю у місті Києві. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена організаційним та методологічним засадам проєктування мотелю в обраній локації. Представлена робота дозволяє дослідити формування грошових потоків та ефективність інвестицій в проект готелю, обґрунтувати доцільність їх здійснення. Ключові слова: проєкт мотелю, концепція готелю, мотель, ефективність, інвестиція, дизайн. Yuzkova Y. O. The project of a motel in Kyiv. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is dedicated to the organizational and methodological principles of designing a motel in the chosen location. This study allows for the exploration of cash flow formation and the investment efficiency in the hotel project, justifying the feasibility of its implementation. Keywords: motel project, hotel concept, motel, efficiency, investment, design.Документ ПРОЄКТ ТУРИСТИЧНОГО ГОТЕЛЮ У ДЕСТИНАЦІЇ «ЗАТОКА» ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Кутюк Лоліти Геннадіївни; Бовш Людмила АндріївнаКутюк Л.Г. Проєкт туристичного готелю у дестинації «Затока» Одеської області. Кваліфікаційна робота присвячена організаційним та методологічним засадам проектування готелю в обраній локації. Представлена робота дозволяє дослідити формування грошових потоків та ефективність інвестицій в проект готелю, обгрунтувати доцільність їх здійснення. Ключові слова: проєкт готелю, концепція готелю, туристичний готель, ефективність інвестицій. Kutyuk L. The project of a tourist hotel in the location «Zatoka» of Odesa region. The graduation thesis is devoted to the organizational and methodological principles of hotel design in the selected location. The presented work allows you to investigate the formation of cash flows and the efficiency of investments in the hotel project, to justify the feasibility of their implementation. Keywords: hotel project, hotel concept, tourism hotel, investment efficiency.Документ Стратегії продажів суб’єкта гостинності для сегментів VIP-споживачів(DTEU, 2024-12) Кудіна Валерія Сергіївна; Бовш Людмила АндріївнаКудіна В.С. “Cтратегії продажів суб'єкта гостинності для сегментів VIP спожівачів” Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці ефективних стратегій продажів для підприємств гостинності, орієнтованих на сегмент VIP-споживачів. Актуальність теми зумовлена зростаючою конкуренцією у сфері гостинності та потребою у створенні диференційованих пропозицій, що відповідають високим очікуванням клієнтів преміум-класу. Ключові слова: готель, дистрибуція, готельні послуги, стратегії продажів, гостинність, персоналізація. Kudina V.S. “Sales strategies of the hospitality entity for VIP consumer segments” The qualification work is devoted to the research and development of effective sales strategies for hospitality enterprises focused on the VIP consumer segment. The relevance of the topic is due to the growing competition in the hospitality sector and the need to create differentiated offers that meet the high expectations of premium customers. Keywords: hotel, distribution, hotel services, sales strategies, hospitality, personalization.