ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ ДЕВЕЛОПМЕНТ В УМОВАХ ВІДНОВЛЕННЯ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ ДЕВЕЛОПМЕНТ В УМОВАХ ВІДНОВЛЕННЯ за Автор "Асєйкіна, А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Практицизм імплементації концептуальних засад діяльності готелю(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Асєйкіна, А.У статті досліджуються концептуальні засади діяльності готелю, що планується до реалізації в туристичній дестинації «Поділ» у Києві. Проєкт орієнтований на інтеграцію готельного бізнесу в історичний контекст району та відповідає сучасним вимогам турис-тичної індустрії. Основні компоненти концепції включають стратегічний підхід до розвитку, що об’єднує елементи історичної автентичності з сучасними стандартами комфорту і технологій. Маркетингова політика готелю акцентує на створенні унікального бренду, просуванні через цифрові платформи та співпраці з місцевими культурними і гастрономіч-ними установами. Екологічна відповідальність є важливою складовою концепції, включаючи впровадження практик стійкого розвитку. Окрім того, висока якість обслуговування та інноваційні підходи до управління та персоналізації послуг підвищують конкурентоспромож-ність готелю. Стаття надає огляд ключових аспектів, що забезпечують успішну реалізацію проєкту та сприяють розвитку туристичної інфраструктури Подолу