Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Шпака Святослава Всеволодовича"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання консервів м’ясних(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Шпака Святослава Всеволодовича; Сидоренко Олена ВолодимирівнаВ роботі розглянуті теоретичні основи кваліметрії і прогнозування якості консервів м’ясних, досліджений розввиток галузі консервів м’ясних в Україні, визначені основні фактори формування якості консервів м’ясних, запропоновані методи прогнозування якості даної продукції. Проведені експериментальні дослідження зразків консервів м’ясних. Визначений вплив окремих етапів товароруху на якість консервів м’ясних. Проведений аналіз економічної діяльності та фінансових результатів ТОВ “Заммлер Україна”. Проаналізована система управління ланцюгами постачання консервів м’ясних ТОВ “Заммлер Україна”. Запропонована нова інформаційна система, яка враховує актуальні проблеми існуючої системи управління ланцюгами постачання консервів м’ясних і має мету їх вирішення та зниження рівня витрат. Ключові слова: консерви м’ясні, прогнозування якості, кваліметрія, управління ланцюгами постачання. The paper considers the theoretical foundations of qualimetry and quality forecasting of canned meat, studies the development of the canned meat industry in Ukraine, identifies the main factors of quality formation of canned meat, and proposes methods for forecasting the quality of this product. Experimental studies of samples of canned meat were carried out. The influence of individual stages of commodity circulation on the quality of canned meat is determined. The economic activity and financial results of Zammler Ukraine LLC are analyzed. The supply chain management system of canned meat products of Zammler Ukraine LLC is analyzed. A new information system is proposed, which takes into account the current problems of the existing supply chain management system for canned meat and aims to solve them and reduce costs. Key words: canned meat, quality forecasting, supply chain management, qualimetry.