Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Притульська Наталія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Споживчі переваги та управління ланцюгами поствчання морозива(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Порало Світлани Вікторівни; Притульська Наталія ВікторівнаУ кваліфікаційній роботі представлено дослідження споживчих переваг та управління ланцюгами постачання морозива на прикладі ФОП «Степанчук Ольга Олександрівна». Робота охоплює аналіз ринку морозива в Україні, законодавчонормативного забезпечення обігу морозива, а також дослідження споживчих вподобань щодо морозива пломбір. Результати дослідження дозволили розробити рекомендації щодо оптимізації ланцюгів постачання та підвищення конкурентоспроможності підприємства. Ключові слова: споживчі переваги, управління ланцюгами постачання, морозиво, оптимізація, конкурентоспроможність. This qualification work presents a study of consumer preferences and ice cream supply chain management on the basis of the sole proprietorship «Olga OleksandrivnaStepanchuk». The work covers the analysis of the ice cream market in Ukraine, legislative and regulatory support for ice cream circulation, as well as the study of consumer preferences for ice cream plombir. The results of the study allowed us to develop recommendations for optimizing supply chains and increasing the competitiveness of the enterprise. Keywords: consumer preferences, supply chain management, ice cream, optimization, competitiveness.