Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Онищука Олега Ігоровича"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Експертиза якості та управління ланцюгами постачання ковбас сирокопчених(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Онищука Олега Ігоровича; Нестеренко Наталія АнатоліївнаВ кваліфікаційній роботі розглянуто стан ринку ковбасних виробів в Україні; проаналізовано законодавчо-нормативне регулювання обігу та виробництва ковбас сирокопчених;визначено фактори формування та збереження їх якості; проведено експертизу якості ковбас сирокопчених; визначено рівня якості сирокопчених ковбас; розраховано інтегральний показник якості та конкурентоспроможності; здійснено організаційноекономічну характеристику управління ланцюгами постачання ковбас сирокопчених на ТОВ «ТОРІ СЕРВІС» та запропоновано шляхи удосконалення управління ланцюгами постачання ковбас сирокопчених на ТОВ «ТОРІ СЕРВІС». Ключові слова:ковбасні вироби, сирокопчені ковбаси, експертиза якості, рівень конкурентоспроможності, ланцюги постачання. In the qualifying work, the state of the market of sausage products in Ukraine is considered; the legislative and regulatory regulation of the circulation and production of raw-smoked sausages is analyzed; the factors of formation and preservation of their quality are determined; examination of the quality of rawsmoked sausages was carried out; the quality level of raw-smoked sausages is determined; an integral indicator of quality and competitiveness was calculated; an organizational and economic characterization of raw-smoked sausage supply chain management at TORI SERVICE LLC was carried out and ways to improve the rawsmoked sausage supply chain management at TORI SERVICE LLC were proposed. Keywords: sausage products, raw smoked sausages, quality examination, level of competitiveness, supply chains.