Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Левуна Сергія Васильовича"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інформаційний супровід обігу та управління ланцюгами постачання макароних виробів(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Левуна Сергія Васильовича; Антюшко Дмитро ПетровичУ випускній кваліфікаційній роботі на тему «Інформаційний супровід обігу та управління ланцюгами постачання макаронних виробів» досліджено сучасний стан ринку макаронних виробів, фактори формування споживчих властивостей та підходи до управління ланцюгами постачання в Україні. Основною метою є аналіз специфіки інформаційного супроводу та розробка рекомендацій для вдосконалення управління ланцюгами постачання макаронних виробів. У роботі розглянуто організаційно-економічні аспекти функціонування ланцюгів постачання на підприємстві ТОВ «ЗАММЛЕР Україна», а також надано пропозиції щодо підвищення ефективності цих процесів. Практична цінність роботи полягає у можливості впровадження розроблених рекомендацій для поліпшення управлінських практик. Ключові слова: інформаційний супровід, ланцюги постачання, макаронні вироби, управління, споживчі властивості, логістика, оптимізація. he qualification thesis titled "Information Support for the Circulation and Supply Chain Management of Pasta Products" explores the current state of the pasta market, factors influencing consumer properties, and approaches to supply chain management in Ukraine. The main objective is to analyze the specifics of information support and develop recommendations for improving the management of pasta supply chains. The study examines the organizational and economic aspects of supply chain operations at LLC "ZAMMLER Ukraine" and provides proposals to enhance the efficiency of these processes. The practical significance of the work lies in the possibility of implementing the developed recommendations to improve managerial practices. Keywords: information support, supply chains, pasta products, management, consumer properties, logistics, optimization.