Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Іванеску Дениса Миколайовича"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Споживчі переваги та управління ланцюгами постачання олії оливкової(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Іванеску Дениса Миколайовича; Вежлівцева Світлана ПетрівнаВ роботі проаналізовано стан та тенденції розвитку ринку олії оливкової в Україні, законодавчо-нормативну базу, щодо якості та безпечності оливкової олії, вплив товарообігу на збереження споживних властивостей даного продукту. Проведена товарознавча оцінка олії оливкової різних виробників та здійснена оцінка конкурентоспроможності олії оливкової органічної. Проаналізовано систему управління ланцюгами постачання олії оливкової на підприємстві ТОВ «Епіцентр К». Ключові слова: олія оливкова, органічні продукти, конкурентоспроможність, споживні властивості, ланцюги постачання, якість, ціна. The study analyzes the current state and development trends of the olive oil market in Ukraine, including the legislative and regulatory framework concerning the quality and safety of olive oil. It examines the impact of trade turnover on the preservation of consumer properties of the product. The research also provides a commodity analysis of olive oils from various producers and evaluates the competitiveness of organic olive oil. Additionally, it reviews the supply chain management system for olive oil at the company LLC "Epicenter K." Keywords: olive oil, organic products, competitiveness, consumer properties, supply chains, quality, price.