КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Чикалова, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія крафтового хліба на заквасці спонтанного бродіння(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Чикалова, В.У статті розроблено технологію крафтового хліба на заквасці спонтанного бродіння з додаванням гарбузової клітковини та гарбузового насіння. Проаналізовано показники технологічного процесу хлібобулочних виробів на заквасках спонтанного бродіння з різних видів борошна. Встановлено, що розроблений крафтовий хліб на заквасці спонтанного бродіння з додаванням гарбузової клітковини та гарбузового насіння характеризуються вищим вмістом білків, харчових волокон, вітамінів та мінеральних речовин, що дає можли-вість вважати його продуктом оздоровчого призначення, який сприятиме покращенню здоровʼя населення.