КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Устименко, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Аналіз асортименту та підбір технології крафтових котлет для бюргерів(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Устименко, М.Визначено актуальність виробництва крафтових котлет для бургерів в Україні. Проаналізовано асортимент бургерів у закладах ресторанного господарства. Встановлено різницю технології сухого та вологого дозрівання мʼяса та обґрунтовано вибір технології вологого дозрівання мʼяса для виробництва крафтових котлет для бургерів. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості зразків. Розроблено рецептуру та технологію виробництва крафтової котлети для бургера.