КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Дарміна, А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інноваційна технологія заварних пряничних виробів підвищеної харчової цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Дарміна, А.В статті розглянуто технологію виробництва заварних пряників із використанням підсолоджувача тауматину та вівсяних висівок, що дозволило отримати заварні пряники підвищеної харчової цінності за рахунок збільшення вмісту білку, харчових волокон, вітамінів, мінеральних речовин, а також зі зниженим вмістом вуглеводів та енергетичною цінністю. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу традиційних та дослідних зразків з використанням тауматину та вівсяних висівок. Розраховано комплексний показник якості розроблених заварних пряників з тауматином та вівсяними висівками, побудовано модель якості.