241 Готельно - Ресторанна Справа
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 241 Готельно - Ресторанна Справа за Автор "Полтавська Оксана Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ БРЕНДИНГ РЕСТОРАННОЇ МЕРЕЖІ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ ПОСЛУГ(DTEU, 2024-12) Бадалян Айказ; Полтавська Оксана ВолодимирівнаБадалян Айказ. Брендинг ресторанної мережі «Hakassan» на міжнародному ринку послуг. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних і методичних засад та розроблення практичних рекомендацій щодо брендингу ресторанної мережі «Hakassan» на міжнародному ринку послуг. Ключові слова: брендинг, ресторанна мережа, міжнародний ринок послуг. Badalyan Aikaz. Branding of the restaurant chain "Hakassan" in the international services market. Qualification work in the specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "International hotel and restaurant business". - State University of Trade and Economics. Qualification work is devoted to the study of theoretical and methodological principles and the development of practical recommendations for branding the restaurant chain "Hakassan" in the international services market. Keywords: branding, restaurant chain, international services market.Документ МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «HILTON»(DTEU, 2024-12) Бесолов Алан Борисович; Полтавська Оксана ВолодимирівнаБесолов Алан Борисович. Міжнародні стандарти операційної діяльності готельної мережі «Hilton». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних і методичних засад та розроблення практичних рекомендацій щодо міжнародних стандартів операційної діяльності готельної мережі «Hilton». Ключові слова: готельна мережа, міжнародний ринок послуг, міжнародні стандарти, операційна діяльність. Besolov Alan Borisovich. International standards of operational activities of the hotel chain "Hilton". Qualification work in the specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "International hotel and restaurant business". - State University of Trade and Economics. Qualification work is devoted to the study of theoretical and methodological principles and the development of practical recommendations on international standards of operational activities of the hotel chain "Hilton". Keywords: hotel chain, international services market, international standards, operational activities.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «КИЇВ ІСТОРИЧНИЙ» МІСТА КИЄВА(DTEU, 2024-12) Дерев’янко Станіслав Олександрович; Полтавська Оксана ВолодимирівнаДерев’янко Станіслав Олександрович. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Київ історичний» міста Києва. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена розробленню проекту готелю у туристичній дестинації «Київ історичний» міста Києва Ключові слова: туристична дестинація, проект готелю, дизайн. Stanislav Oleksandrovych Derevyanko. Hotel project in the tourist destination "Historical Kyiv" of the city of Kyiv. Qualification work in specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant development". - State University of Trade and Economics. The qualification work is dedicated to the development of a hotel project in the tourist destination "Historical Kyiv" of the city of Kyiv Keywords: tourist destination, hotel project, design.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «ОБОЛОНЬ» МІСТА КИЄВА(DTEU, 2024-12) Бачурін Артем Іванович; Полтавська Оксана ВолодимирівнаБачурін Артем Іванович. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Оболонь» міста Києва. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена розробленню проекту готелю у туристичній дестинації «Оболонь» міста Києва Ключові слова: туристична дестинація, проект готелю, дизайн. Bachurin Artem Ivanovich. Hotel project in the tourist destination "Obolon" in the city of Kyiv. Qualification work in the specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant development". - State University of Trade and Economics. Qualification work is devoted to the development of a hotel project in the tourist destination "Obolon" in the city of Kyiv Keywords: tourist destination, hotel project, design.Документ ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «ПОЛЯНА» ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Новак Ольга Олегівна; Полтавська Оксана ВолодимирівнаНовак Ольга Олегівна. Проєкт готелю у туристичній дестинації «Поляна» Закарпатської області Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена розробленню проекту готелю у туристичній дестинації «Поляна» Закарпатської області Ключові слова: туристична дестинація, проект готелю, дизайн. Olga Olehivna Novak. Hotel project in the tourist destination "Polyana" of Zakarpattia region Qualification work in specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant development". - State University of Trade and Economics. The qualification work is devoted to the development of a hotel project in the tourist destination "Polyana" of Zakarpattia Oblast Keywords: tourist destination, hotel project, design.Документ ПРОЄКТ ПАРК-ГОТЕЛЮ У ТУРИСТИЧНІЙ ДЕСТИНАЦІЇ «КОНЧА-ЗАСПА» КИЇВСЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ(DTEU, 2024-12) Чітінашвілі Карло Звіадович; Полтавська Оксана ВолодимирівнаЧітінашвілі Карло Звіадович. Проєкт парк-готелю у туристичній дестинації «Конча-Заспа» Київської області. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Готельний і ресторанний девелопмент». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена розробленню проектуванню парк-готелю у туристичній дестинації «Конча-Заспа» Київської області Ключові слова: парк-готель, туристична дестинація, проект готелю, дизайн. Chitinashvili Karlo Zviadovich. Project of a park-hotel in the tourist destination "Koncha-Zaspa" of the Kyiv region. Qualification work in specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant development". - State University of Trade and Economics. The qualification work is devoted to the development and design of a park-hotel in the tourist destination "Koncha-Zaspa" of the Kyiv region Keywords: hotel park, tourist destination, hotel project, design.Документ ЦИФРОВІЗАЦІЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІЖНАРОДНОЇ РЕСТОРАННОЇ МЕРЕЖІ(DTEU, 2024-12) Мамалига Дар’я Валентинівна; Полтавська Оксана ВолодимирівнаМамалига Дар’я Валентинівна. Цифровізація маркетингової діяльності міжнародної ресторанної мережі McDonald's. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньою програмою «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес». - Державний торговельно-економічний університет. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних і методичних засад та розроблення практичних рекомендацій щодо цифровізації маркетингової діяльності міжнародної ресторанної мережі McDonald's. Ключові слова: цифровізація, маркетингова діяльність, ресторанна мережа. Mamalyga Darya Valentinivna. Digitization of marketing activities of the international McDonald's restaurant chain. Qualification work on specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "International hotel and restaurant business". - State University of Trade and Economics. The qualification work is devoted to the study of theoretical and methodological principles and the development of practical recommendations for the digitalization of marketing activities of the international McDonald's restaurant chain. Keywords: digitalization, marketing activity, restaurant chain.