Федорова, ДінаЛанська, Віта2025-05-092025-05-092023Федорова, Д., & Ланська, В. (2023). Використання заквасок та пюре калини у виробництві безглютенового хліба Державний торговельно-економічний. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 224–227). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-69https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9800ukAttribution 4.0 InternationalВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ПЮРЕ КАЛИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ХЛІБАThesishttps://orcid.org/0000-0002-9443-2941https://orcid.org/0009-0002-9119-7461224–227