Христич, М.2025-03-182025-03-182024Христич, М. (2024). Іноваційна технологія крафтового пшенично-житнього хліба з пророщеним насінням льону. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 175–183). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7689Стаття присвячена розробці пшенично-житнього хліба оздоровчого призначення, збагаченого насінням льону. Забезпечення населення високоякісними хлібними виробами підвищеної харчової та біологічної цінності можливе завдяки використанню локальної сировини з багатим нутрієнтним складом. Встановлено, що використання пророщеного насіння льону у хлібобулочних виробах надає їм приємного горіхового смаку й автентичного крафтового вигляду, а також значно покращує харчову цінністьukAttribution 4.0 International: пророщене насіння льонужитньо-пшеничний хлібкрафтовий хліб з оздоровчими властивостями germinated flax seedsrye-wheat breadcraft breadbread with healthy propertiesІноваційна технологія крафтового пшенично-житнього хліба з пророщеним насінням льонуArticle175–183