Сибірцев, Є.2025-03-202025-03-202024Сибірцев, Є. (2024). Технологія ставлених питних медів. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 95–103). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7833У статті наведено крафтову технологію ставлених питних медів. Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології соку аґрусу, кориці та мускатного горіху для виробництва плодоягідного медового напою з гарними споживними властивостями. Розроблено технологічну схему виробництва, отримано комплекс даних, що характеризують якість нової продукції, доведено її високу поживну цінність.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія ставлених питних медівArticle