Чернецький, С.2025-03-182025-03-182024Чернецький, С. (2024). Інноваційні технології приготування смузі «енергія природи». У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 183–189). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7690Стаття розглядає новітні технології у сфері приготування смузі, зосереджуючись на автоматизованих смузі-машини, інтелектуальних блендерах, мобільних додатках та портативних блендерах. Вона висвітлює, як ці інновації роблять процес не тільки ефек-тивнішим, але й більш екологічно чистим, тим самим підкреслюючи їх вплив на поліпшення дієтичних звичок та якості життяukAttribution 4.0 Internationalінноваційні технологіїсмузіблендерекологічна сталістьмобільні додатки innovative technologiessmoothiesblenderenvironmental sustainabilitymobile applicationsІнноваційні технології приготування смузі «енергія природи»Article183–189