Базілевська Ірина Андріївна2025-11-012025-11-012025-11Базілевська І А ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДУ ОБРОБКИ SOUS-VIDE ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРНІ НА 40 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університетуhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/12361ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДУ ОБРОБКИ SOUS-VIDE ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРНІ НА 40 МІСЦЬBachelor Thesis