Перепелиця, Мирослава2025-05-082025-05-082023Перепелиця, М. (2023). Технологія шоколадного бісквіту з використанням лляного борошна та керобу Державний торговельно-економічний. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 203–205). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-62https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9793ukAttribution 4.0 InternationalТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО БІСКВІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЛЛЯНОГО БОРОШНА ТА КЕРОБУThesishttps://orcid.org/0000-0002-0390-0720203–205