Колесніченко, М.2025-03-202025-03-202024Колесніченко, М. (2024). Технологія крафтових хлібобулочних виробів із додаванням яблучного пюре. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 38–44). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7822У статті наведено нову технологію крафтових хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності з додаванням фруктового пюре. Експериментальним шляхом визначено оптимальну кількість фруктового пюре для покращення біологічної цінності виробу. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих зразків виробу, побудовано модель якості.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія крафтових хлібобулочних виробів із додаванням яблучного пюреArticle