Лисенко Валерії Олександрівни2025-12-152025-12-152025Лисенко В. О. (2025) Технології взаємодії із зовнішнім середовищем суб’єкта готельного/ресторанного бізнесу. 241 «Готельно-ресторанна справа» Державний торговельно економічний університет.Репозитарій Державного торговельно-економічного університету.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/13038ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАЛисенко В.О. «Технології взаємодії із зовнішнім середовищем суб’єкта готельного/ресторанного бізнесу». Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологій взаємодії із зовнішнім середовищем на прикладі готелю «ДОМУС ГОТЕЛЬ-1». У роботі проведено аналіз зовнішнього середовища підприємства, оцінено ефективність взаємодії з його елементами та розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення цих процесів. Обґрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів, які спрямовані на підвищення конкурентоспроможності, покращення комунікації із зовнішніми суб’єктами та впровадження сучасних інструментів взаємодії. Ключові слова: готель, зовнішнє середовище, конкурентоспроможність, комунікація, ефективність.ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalТехнології взаємодії із зовнішнім середовищем суб’єкта готельного/ресторанного бізнесуBachelor Thesis