Терещук, Катерина Сергіївна2025-10-202025-10-202025-10Терещук К С «РОЗРОБЛЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРУ ТЕРИТОРІЄЮ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ПРОСУВАННЯ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ» Кваліфікаційна робота магістра за спеціальністью 053 “Психологія”, Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університетуhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/11861Терещук К.С. чітко дотримувалась термінів та виданого завдання. Робота логічно структурована, повністю відповідає заявленій темі. Текст містить графічні та табличні матеріали. Авторка використала достатню кількість інформаційних джерел. Розкривши у першому розділі роботи сутність гастрономічного туризму та методологію формування відповідного туристичного продукту, авторка проаналізувала стан ринку туризму, а також ресурсний потенціал та інфраструктуру туризму Львівської області. За результатами роботи було запропоновано програму туру, а також механізм його просування на міжнародному ринкуukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International«РОЗРОБЛЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРУ ТЕРИТОРІЄЮ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ПРОСУВАННЯ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ»Bachelor Thesis