Овчар, В.2025-03-202025-03-202024Овчар, В. (2024). Технологія мʼяких сирів із пліснявою та рослинними наповнювачами. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 83–90). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7830У статті розглянута технологія виробництва мʼякого сиру «Камамбер», з використанням натурального козиного молока, сушеного чебрецю, розмарину та заквашувальної культури CHN-19, що дозволило отримати мʼякий сир, який за органолептичними показника не поступається контрольному зразку, а навпаки, має значно кращу консистенцію, смак та аромат. Наведена порівняльна характеристика хімічного складу традиційних та дослідних зразків з додаванням козиного молока, сушеного чебрецю, розмарину та заквашувальної культури CHN-19. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків мʼякого сиру «Камамбер» та побудовано модель якості.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія мʼяких сирів із пліснявою та рослинними наповнювачамиArticle