Палагнюк, О.2025-07-032025-07-032023Палагнюк, О. (2023). Технології виробництва, переваги та популярність виробів з листкового тіста. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення (с. 150–153). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10586У статті наведено опис історії походження листкового тіста, види , основні технології виробництва , рецептури виробів з листкового тіста , а також переваги листових виробів на сучасному ринку.ukAttribution 4.0 Internationalлисткове тістовироби з литкового тіставиди листкового тістаскладрецептуриpuff pastrypuff pastry productstypes of puff pastry. doughcompositionrecipes.Технології виробництва, переваги та популярність виробів з листкового тістаArticle