Авраменко, О.2025-07-032025-07-032023Авраменко, О. (2023). Оптимізація технології картопляних оладок оздоровчого призначення. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Оптимізація якості продукції ресторанного господарства (с. 175–180). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10590У статті проведено розроблення технології картопляних оладок оздоровчого призначення з додаванням шпинату та соєвого борошна. За допомогою дослідження встановлено раціональну кількість рослинної сировини, складено технологічну схему приготування та розраховано поживну цінність овочевої страви.ukAttribution 4.0 Internationalпоживна цінністьтехнологіякартопляні оладки рослинна сировинашпинатсоєве борошнооздоровче харчуванняnutritional valuetechnologypotato gnocchivegetable raw materialsspinachsoybean mealhealth nutrition.Оптимізація технології картопляних оладок оздоровчого призначенняArticle