Остренок, О.2025-07-032025-07-032023Остренок, О. (2023). Технологія альтернативних стейків з яловичини українського виробництва. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 84–91). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10577У статті визначено, що однією з тенденції розвитку ринку ресторанних послуг є актуальність проєктування монозакладів з спеціалізацією на м’ясну продукцію. З врахуванням даних аналізу м’ясних ресторацій Києва наведено характеристику популярних серед споживачів м’ясних страв – стейків. Науково обґрунтовано технології альтернативних стейків з яловичини українського виробництва, досліджено технологічні параметри приготування. Визначено органолептичні показники розроблених страв.ukAttribution 4.0 Internationalмонозаклад ресторанного господарства, альтернативні стейки, яловичина, українські виробники, мармуровість, mono establishment of the restaurant industry, alternative steaks, beef, Ukrainian producers, marbling.Технологія альтернативних стейків з яловичини українського виробництваArticle