Сидоренко, С.2025-03-202025-03-202024Сидоренко, С. (2024). Технологія замороженого виробу «кекс із безглютенового борошна з додаванням анчану». У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 103–110). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7835У статті наведено наукове обґрунтування технології заморожених борошняних кондитерських виробів з використанням безглютенового борошна та порошку анчану, що значно покращують харчову та біологічну цінність виробу. Проаналізовано якість готових виробів.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія замороженого виробу «кекс із безглютенового борошна з додаванням анчану»Article