Хойнацька, Л.2025-05-122025-05-122023Хойнацька, Л. (2023). Аналіз цільових систем управління товарної категорії охолодженої риби. У О. В. Сидоренко (Ред.), Інновації в підприємництві і торгівлі. Категорійний менеджмент у ритейлі: Збірник наукових статей здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 148–153). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9841У статті розглянуто системи управління якості, безпечності та системи екологічного управління. Проаналізовано цільові системи управління товарної категорії охолодженої риби підприємства ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».ukAttribution 4.0 InternationalАналіз цільових систем управління товарної категорії охолодженої рибиArticle