Устименко, М.2025-03-202025-03-202024Устименко, М. (2024). Аналіз асортименту та підбір технології крафтових котлет для бюргерів. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: астрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 110–121). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7836Визначено актуальність виробництва крафтових котлет для бургерів в Україні. Проаналізовано асортимент бургерів у закладах ресторанного господарства. Встановлено різницю технології сухого та вологого дозрівання мʼяса та обґрунтовано вибір технології вологого дозрівання мʼяса для виробництва крафтових котлет для бургерів. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості зразків. Розроблено рецептуру та технологію виробництва крафтової котлети для бургера.ukAttribution 4.0 InternationalАналіз асортименту та підбір технології крафтових котлет для бюргерівArticle