Марченко, М.2025-07-032025-07-032023Марченко, М. (2023). Інноваційна технологія низькотемпературного бродіння тіста для борошняних кулінарних виробів (піци). У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 64–71). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10574У статті розглянуто особливості приготування тіста низькотемпературного бродіння, яке використовується для виготовлення таких борошняних кулінарних виробів як піца. Проаналізовано вплив кількісного співвідношення рецептурних компонентів та параметрів технологічного процесу на структурно-механічні властивості тіста для піци. Розроблено інноваційну технологію приготування тіста для піци, яка забезпечує відмінні смакові якості готового продукту.ukAttribution 4.0 InternationalІнноваційна технологія низькотемпературного бродіння тіста для борошняних кулінарних виробів (піци)Article