2025-11-042025-11-042025Готельний і ресторанний девелопмент: пріоритети відновлення [Електронний ресурс] : зб. наук. ст. здобувачів другого (магіст.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Н. І. Ведмідь (відп. ред.). – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2025. – 95 c.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/12437У збірнику представлено наукові статті здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, присвячені особливостям девелопменту в готельному та ресторанному бізнесі. У публікаціях висвітлено результати досліджень, що розкривають теоретичні та методологічні засади формування концепцій, скринінгу девелоперських проєктів різних функціональних спрямувань, а також застосування інноваційних технологій у процесі девелопменту. Видання призначене для студентів, науковців, фахівців галузі готельного та ресторанного бізнесу, викладачів закладів вищої освіти та аспірантів. Матеріали подано в авторській редакції. Автори опублікованих статей несуть повну відповідальність за добір, точність наведених фактів, цитат, статистичних даних, галузевої термінології та інших відомостей.ukAttribution 4.0 InternationalГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ ДЕВЕЛОПМЕНТ: ПРІОРИТЕТИ ВІДНОВЛЕННЯArticle