Бурзак, Д.2025-03-202025-03-202024Бурзак, Д. (2024). Технологія пивного напою з композицією із імбиру, розмарину та спіруліни. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 6–12). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7817В статті обґрунтовано можливість використання композиції з імбиру, розмарину та спіруліни в технології пивного напою задля підвищення біологічної цінності та органолептичних якостей. Розроблено харчові модельні композиції дослідних зразків пива, визначено раціональні співвідношення пива та комплозиції. Розраховано хімічний склад та побудовано модель якості пива з підвищеним умістом поживних речовин.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія пивного напою з композицією із імбиру, розмарину та спірулінArticle