Дорошенко, О.2025-03-172025-03-172024Дорошенко, О. (2024). Технологія рибних котлет з додаванням ягід годжі та журавлини. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 56–62). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7645У статті розроблено та обґрунтовано технологію рибних котлет з ягодами годжі та журавлиною. Об’єктом дослідження служили розроблені рибні котлети, при моделюванні яких використовувався фарш, що складався з хеку, ягід годжі та журавлини. Дані проведених досліджень показали, що сукупне застосування ягід годжі та журавлини здатне значно підвищити відносну біологічну цінність рибних котлетukAttribution 4.0 Internationalрибна сировинафаршхекягоди годжіжуравлина raw fishmincedIn shakegoji berriescranberriesТехнологія рибних котлет з додаванням ягід годжі та журавлиниArticle56–62