Нічволодов, О.2025-03-172025-03-172024Нічволодов, О. (2024). Технологія шоколадних батончиків з медом та кунжутом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 146–150). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7679У статті розглянуто доцільність та обґрунтовано технологію шоколадних батончиків, збагачених функціональними інгредієнтами. Додавання суперфудів: меду та насіння кунжуту, збагачує продукт такими поживними речовинами, як вітаміни, мінерали, антиоксиданти та клітковина. Проаналізовано органолептичні характеристики готового продукту.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія шоколадних батончиків з медом та кунжутомArticle146–150