Серенко, Антон АндрійовичЮдіна, Тетяна ІллівнаЛук'яненко, Лілія В'ячеславівнаСибірцев, Євген Олександрович2025-02-062025-02-062024Серенко, А. А., Юдіна, Т. І., Лук'яненко, Л. В. & Сибірцев, Є. О. (2024). Спосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінності. (Патент № 156454). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/5703Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва збитих кисломолочних десертів, і може бути використана на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства.ukКисломолочний десертСпосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінностіOther