Базаров, А.2025-03-182025-03-182024Базаров, А. (2024). Технологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 195–199). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7692У статі розглянуто шляхи підвищення мінерального складу страв за рахунок додавання дієтичної добавки – водорості норі, яка відзначається високим вмістом мінеральних речовин, білків, вітамінів й вуглеводів. В результаті дослідження було доведено, що використання цієї добавки є доцільним – мінеральний склад страви покращується.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складомArticle195–199