Вознюк, М.2025-03-172025-03-172024Вознюк, М. (2024). Інноваційні технології приготування м’ясних страв. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 32–38). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7641У статті розглянуто наукові основи методу сувіду, його вплив на якість м’ясних страв, а також практичне застосування та переваги цього методу. Сувід (від французького «sous- vide», що означає «у вакуумі») – це метод приготування їжі, який полягає в тривалому приготуванні продуктів у вакуумі при низьких температурах. Метод сувіду останнім часом став дуже популярним серед професійних кухарів і домашніх кулінарів завдяки своїм численним перевагам, включаючи збереження смаку, текстури та поживних властивостей продуктів.ukAttribution 4.0 InternationalІнноваційні технології приготування м’ясних стравArticle32–38