Лантух, Д.2025-06-202025-06-202023Лантух, Д. (2023). Ідентифікаційна експертиза солі кам’яної. У В. А. Осика (Ред.), Митна справа: практичний аспект. Ідентифікаційна експертиза продовольчої сировини (с. 222–229). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10216У статті проаналізовано тенденції розвитку ринку кам’яної солі в світі та в Україні, визначено нормативні та законодавчі документи ідентифікацї солі кам’яної. В ході дослідження було розроблено критерії, показники, методи та засоби для проведення ідентифікаціної експертизи кам’яної солі та проведено експертизу на підставі запропонованих критеріїв. За результатами проведених досліджень всі три зразки було ідентифіковано за кодом УКТЗЕД 2501 00 91 00 «сіль придатна для споживання людьми».ukAttribution 4.0 InternationalІдентифікаційна експертиза солі кам’яноїArticle222–229