Шевченко, Д.-В.2025-03-202025-03-202024Шевченко, Д.-В. (2024). Технологiя варених ковбас із використанням харчових апельсинових волокон. у Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: астрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 140–146). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7842У статті обґрунтовано доцiльнiсть використання рослинної сировини у технології мʼясних ковбасних виробів. Розроблено технологію варених ковбас з використанням харчових апельсинових волокон. Отримано комплекс даних, що характеризують якість розробленої продукції, доведено її високу харчову цінність.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологiя варених ковбас із використанням харчових апельсинових волоконArticle