Цимбаленко, М.2025-03-202025-03-202024Цимбаленко, М. (2024). Технологія крафтового зефіру оздоровчого призначення із використанням гарбуза, апельсину та стевії. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 121–128). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7838У статті запропоновано технологію крафтового зефіру оздоровчого призначення з використанням гарбуза, апельсину та стевії. Досліджено та порівняно хімічний склад і біологічну цінність традиційного цукрового виробу та розробленого, наведено переваги нової технології над традиційною. За результатами проведених досліджень розроблено та обґрунтовано технологію зефіру з використанням гарбуза, апельсину та стевії, визначено основні показники його якості та поживної цінності. Розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія крафтового зефіру оздоровчого призначення із використанням гарбуза, апельсину та стевіїArticle