Павлюк, Д.2025-03-182025-03-182024Павлюк, Д. (2024). Оптимізація і якість м’ясних страв з птиці з додаванням дієтичної добавки «фукус». У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Оптимізація якості продукції ресторанного господарства: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 290–294). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7707У статті розглянуто доцільність використання дієтичної добавки «фукус» у стравах з птиці. «Фукус» має підвищений вміст мінеральних речовин, збагачує їжу природно збалансованим набором макро- та мікроелементів, рекомендується вживання водорості при атонії кишечника, хронічних закрепах.ukAttribution 4.0 InternationalОптимізація і якість м’ясних страв з птиці з додаванням дієтичної добавки «фукус»Article290–294