Ладан, С.2025-03-182025-03-182024Ладан, С. (2024). Моделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного віку. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 210–217). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7695У статті проведено теоретичний аналіз проблем харчування дітей раннього шкіль-ного віку в Україні. Обґрунтовано і розроблено новітні технології страв з птиці для дитячого харчування з використанням рослинної сировини підвищеної поживної цінностіukAttribution 4.0 InternationalМоделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного вікуArticle210–217