Малютіна Дар'я Валеріївна2025-11-032025-11-032025-11Малютіна Д В ТЕХНОЛОГІЯ МАФФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ ФОРМАТУ «HEALTHY FOOD » НА 60 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університетуhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/12399Робота присвячена розкриттю технологічних особливостей основної сировини, що використовується для виробництва маффінів, технології маффінів оздоровчого призначення, інноваціям їх виробництва. Розкриті питання харчової цінності основної сировини, проведений аналіз її технологічних властивостей, проаналізовано існуючий асортимент мафінів, визначені напрями його вдосконалення. Проведений аналіз базової технології маффінів, розроблені вироби оздоровчого призначення. Проведено аналіз технологічного процесу із визначенням критичних точок, розроблено технологічні картки на вироби. Розроблено концепцію та денну виробничу програму кафе формату «healthy food» на 60 місць, сервісно-виробничий процес закладу та безпосередньо кондитерського цеху. Розроблено план-схему кондитерського цеху, схему комунікаційного забезпечення устаткування The work is devoted to the disclosure of the technological features of the main raw materials used for the production of muffins, the technology of muffins for health purposes, and innovations in their production. The question of the nutritional value of the main raw material was revealed, the analysis of its technological properties was carried out, the existing assortment of muffins was analyzed, and directions for its improvement were determined. An analysis of the basic technology of muffins was carried out, products for health purposes were developed. An analysis of the technological process was carried out with the determination of critical points, technological cards for products were developed. The concept and daily production program of the "healthy food" cafe format for 60 seats, the service and production process of the establishment and directly of the confectionery shop were developed. A plan-scheme of the confectionery shop, a scheme of communication support for the equipment has been developedukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalТЕХНОЛОГІЯ МАФФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ ФОРМАТУ «HEALTHY FOOD » НА 60 МІСЦЬBachelor Thesis