2025-02-062025-02-062024-05-22Мазаракі, А. А. (від. ред.). (2024). HoReCa. Наукові ініціативи. Державний торговельно-економічний університет. https://doi.org/10.31617/k.knute.2024-05-22978-966-918-132-9https://doi.org/10.31617/k.knute.2024-05-22https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/5707У тезах доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» висвітлено актуальні питання глобальних викликів та тенденцій розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційних форматів ресторанного бізнесу та збереження автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасних тенденцій фуд-дизайну. Видання розраховано на практичних та наукових працівників індустрії гостинності, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори.ukAttribution 4.0 InternationalHoReCa. Наукові ініціативиThesis